Информация
Источник статьи:
Автор:
Taina.kiev.ua
Каталоги:
Страна:
Украина
Оценка модератора:
10
Оценка пользователей:
Нет
Переходов на сайт:
239
Переходов с сайта:
0
Город:
Киев
Какой волшебный изгиб

Важко зберегти стрункість, коли щодня стикаєшся зі стресом, довгі години проводиш за комп’ютером і не можеш встояти перед гастрономічними спокусами. іноді Доводиться вдаватися до ліпосакції, наприклад, за допомогою лазера.

Наш експерт

Заур Битдаев,провідний пластичний хірург клініки пластичної хірургії Beauty Doctor

«Краса & здоров’я»: Заур Махаровіч, в чому полягає відмінна риса лазерної ліпосакції?

Заур Битдаев: В ефекті локального схуднення і одночасного ліфтингу шкіри. Під час процедури відбувається точковий нагрівання дерми, внаслідок чого скорочуються і ущільнюються сполучні волокна, в результаті тканини підтягуються. Ефект у такої корекції накопичувальний: шкіра розгладжується і омолоджується поступово – протягом чотирьох – шести місяців.

Грунтуючись на своїй практиці, зауважу і те, що лазерна ліпосакція може стати альтернативою хірургічній пластиці живота, тобто замість скальпеля в роботу включається тонка лазерна фібра.

«До & З»: А що відбувається з жиром, коли з ним контактує лазер?

З. Б.: Жир перетворюється на гель, який відразу виводиться назовні через канюлі, як при класичній ліпосакції. До речі, лазер може впливати навіть на самий верхній шар підшкірного жиру, що особливо важливо для жінок, у яких шкіра тонша, а жирові відкладення розташовані до неї майже впритул, що робить шкірний рельєф негарним.

«До & З»: Для оперує хірурга важливо якість жиру, його консистенція?

З. Б.: Звичайно, з ніжним жиром впоратися простіше. Але ми маємо справу з різними випадками, наприклад з наслідками невдалих малоінвазивних липолизу, особливо ін’єкціями хімічних речовин. Підсумок цих заходів – формування під шкірою обширної фіброзної тканини. У такій ситуації до корекції треба підходити особливо педантично. Отримувати позитивні результати вдається, але якби не попередній негативний досвід, ефект від лазерної ліпосакції опинявся б більш вираженим.

«До & З»: Правда, що при лазерної ліпосакції хірург орієнтується не тільки на зорові і тактильні, але ще й на … слухові відчуття?

З. Б.: Так, це так. Під термальним впливом лазера бульбашки жиру надуваються і лопаються, видаючи при цьому специфічні звуки. Таке явище називається крепітацією. Щоб переконатися в тому, що все йде за планом, лікар прислухається до «музики жиру».

«До & З»: Рубцов не залишається?

З. Б.: Тільки невеликі проколи, які часто ховаються в природних складках шкіри. Оскільки цілісність судин зберігається, виключаються й великі гематоми. Логічно, що реабілітація після такої операції прискорена. Деякі пацієнти вже через день відправляються на роботу, надівши компресійний білизна, зрозуміло.

«До & З»: Зараз ми говоримо про лазерної ліпосакції, між тим існує ще й лазерний ліполіз. При сьогоднішньому достатку методів легко заплутатися …

З. Б.: На відміну від лазерної ліпосакції лазерний ліполіз – це апаратна методика, що не припускає аспірації жиру, тобто його механічного видалення вакуумним відсмоктуванням. Таким чином, після проведення цієї процедури зруйновані жирові клітини залишаються в організмі, щоб поступово виходити через лімфу та видільну систему.

Сім разів відміряй

У числі протипоказань до ліпосакції – серйозні соматичні захворювання в стадії декомпенсації: хвороби серця, легень, печінки, нирок, цукровий діабет …

Методи безоперационного ліполізу не передбачають розрізів та інших хірургічних маніпуляцій. Але це не означає, що до них потрібно ставитися менш серйозно. Зруйнований за допомогою таких технологій жир не видаляється з організму аспіратором, а виводиться самостійно за допомогою видільної системи, а це може бути небезпечно для здоров’я.

Отзывы / Комментарии:

Отзывы / Комментарии отсутствуют

Добавить свой отзыв / комментарий:
Имя:

E-Mail адрес:
Отзыв / Комментарий:
Ваша оценка:
Введите число, которое Вы видите на картинке:
Добавить
Отправить

Internet Directory Комерційний Світ Києва