Описание сайта

Научно-исследовательская часть НГУ

URL сайта:
Каталоги:
Краткое описание:
Інформація про наукові проекти, розробки, інноваційні рішення, відкриття, виконані вченими університету. Перелік конференцій, форумів, грантів, конкурсів, що проводяться в НГУ і спільно з іншими ВНЗ та організаціями.
Полное описание:

Як провідний дослідницький вищий навчальний заклад Національний гірничий університет проводить фундаментальні й прикладні дослідження за актуальними науковими та технічними напрямами, реалізує інноваційні проекти на виробництві.

В університеті діє Рада молодих вчених, яка всебічно сприяє науковій, винахідницькій та іншій творчій діяльності обдарованої студентської молоді.

Науковці університету працюють над виконанням національних, міждержавних, міжгалузевих та регіональних програм, спрямованих на вирішення завдань розвитку паливно-енергетичного комплексу, мінерально-сировинної бази, машинобудування, охорони довкілля, підвищення безпеки гірничих робіт. Пріоритетними напрямами досліджень також є інформаційні технології обробки складних сигналів, штучний інтелект, інформаційна безпека, телекомунікації, математичне моделювання та методи оптимізації.

Але сьогодні бути просто науковцем недостатньо, ви маєте розумітися на тому, яРада молодих вченихк захистити свою інтелектуальну власність, як вигідно продати ідею та знайти підтримку спонсорів. З метою сприяння розвитку коопераційних зв’язків між науковцями та підприємцями в університеті було сформовано «Бізнес-інкубатор», який проводить тренінги, майстер-класи, надає консультації по започаткуванню бізнесу.

У Національному гірничому університеті створено всі умови для Вашої самореалізації як науковця та використання Ваших інноваційних ідей у реальному житті.

Страна:
Украина
Оценка модератора:
10
Оценка пользователей:
Нет
Переходов на сайт:
242
Переходов с сайта:
2
Город:
Днепропетровск
Отзывы / Комментарии:
Отзывы / Комментарии отсутствуют
Добавить свой отзыв / комментарий:
Имя:

E-Mail адрес:
Отзыв / Комментарий:
Ваша оценка:
Введите число, которое Вы видите на картинке:
Добавить
Отправить

Internet Directory Комерційний Світ Києва