Описание сайта

УДАР

URL сайта:
Каталоги:
Краткое описание:
«УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» – політична партія, яку очолює Герой України, громадський діяч, чемпіон світу з боксу Віталій Кличко. Розвиток України як демократичної держави. Становлення соціально-ринкової економіки. Забезпечення верховенства права, пріоритет громадянських прав та свобод.
Полное описание:

Ми об’єднуємося заради перетворення України. Для цього ми пропонуємо запровадити якісно новий тип відносин між державою та громадянином. Ці відносини повинні базуватися на визнанні самодостатності та незалежності громадянина, а не на домінуванні чи примусі з боку держави.

Ключові завдання партії:

Зміна української політики за рахунок наближення її до інтересів суспільства та європейських стандартів, що дозволить перетворити Україну на успішну європейську державу.

Перехід до політики, яка базується на фундаментальних європейських цінностях. Саме базові цінності – верховенство права, повага до закону, дотримання прав та свобод, конкурентна демократія – можуть стати об’єднавчою основою стабільності та розвитку українського суспільства.

Необхідність проведення реформ на засадах соціально-ринкової економіки та консолідації суспільства.

Повернення на шлях демократичного розвитку України – проведення політичних реформ, спрямованих на створення збалансованої системи влади, розвиток демократичних інститутів та посилення ролі громадянського суспільства.

Зміцнення конституціоналізму як основи української державності. Створення Конституції Суспільного Договору.

Страна:
Украина
Оценка модератора:
Нет
Оценка пользователей:
Нет
Переходов на сайт:
934
Переходов с сайта:
0
Город:
Київ
Отзывы / Комментарии:
Отзывы / Комментарии отсутствуют
Добавить свой отзыв / комментарий:
Имя:

E-Mail адрес:
Отзыв / Комментарий:
Ваша оценка:
Введите число, которое Вы видите на картинке:
Добавить
Отправить

Internet Directory Комерційний Світ Києва