Описание сайта

Украинская биржа благотворительности

URL сайта:
Каталоги:
Краткое описание:
Українська Біржа Благодійності – це перша в Україні незалежна загальнонаціональна інфраструктура онлайн-благодійності. Ми надаємо універсальний сервіс для Благодійників та для тих, кому потрібна допомога.
Полное описание:

Тут кожна людина, кожна компанія чи організація може знайти і підтримати благодійний Проект за власним вибором. І зробити це у найлегший і найзручніший для себе спосіб. 

Тут кожна гривня, віддана на благодійність, буде витрачена лише за прямим призначенням. За кожну витрачену гривню кожен Благодійник отримає повний звіт. І звісно, щирі слова подяки від тих, чиє життя стало кращим завдяки вашим пожертвам.

Разом ми змінюємо світ і створюємо можливості. Можливість об'єднати багатьох людей навколо проблем, які ми здатні вирішити спільно. Можливість допомогти тим, хто потребує допомоги. Можливість особисто перевірити, як і на що витрачаються благодійні гроші. Зрештою, можливість для кожного зробити наш світ добрішим і кращим.   

Наша мета - створити, підтримувати та розвивати ефективну платформу взаємодії між Донорами, громадськими організаціями (Операторами допомоги) та отримувачами допомоги, укріплюючи таким чином неприбутковий сектор та благодійність в Україні.

Страна:
Украина
Оценка модератора:
10
Оценка пользователей:
Нет
Переходов на сайт:
308
Переходов с сайта:
0
Логотип / Баннер:
Отзывы / Комментарии:
Отзывы / Комментарии отсутствуют
Добавить свой отзыв / комментарий:
Имя:

E-Mail адрес:
Отзыв / Комментарий:
Ваша оценка:
Введите число, которое Вы видите на картинке:
Добавить
Отправить

Internet Directory Комерційний Світ Києва